FALL 2022 CONFERENCE

To register for this conference, please click HERE 
 
 
Friday, October 21, 2022
Virtual via GoToMeeting

08:00 am - 08:30 am
Registration
30 mins 

08:30 am - 09:00 am
Business Meeting
30 mins

09:00 am - 10:30 am
"Calling In Vs. Calling Out: Understanding Implicit Bias"
90 mins 
Aja Burks, Ph. D., LMSW
 
10:30 am - 10:45 am
Break
15 mins 

10:45 am - 12:15 pm
"Credentialing - The Good, The Bad, and The Ugly"
90 mins 
Gwendolyn Davenport, MBA, MA, CPCS, CPMSM

12:15 pm - 1:00 pm
Lunch
45 mins 

1:00 pm - 2:30 pm
"A Dash of Pepper"
90 mins 
Amy M. Gendron BS, RHIT, CCS
Tricia Hamon MHA, RHIA, CCS
 
2:30 pm – 2:45 pm
Break
15 mins 

2:45 pm - 4:15 pm
"HORMONES and HEALTH"
90 mins
Brenda Lee Herrod, MSN, APRN, WHNP-BC
 
4:15 pm - 4:30 pm
Evaluations
15 mins 

  • This continuing nursing professional development activity was approved by the Ohio Nurses Association, an accredited approver by The American Nurses Credentialing Center’s Commission on Accreditation. (OBN-001-91), ONA ID #: 2022-0000000649
  • Participants of this conference must attend the entire activity and complete the evaluation form to be eligible to receive contact hours.
  • As required by the American Nurses Credentialing Center’s Accreditation Program, we would like to make you aware of all potential conflict(s) of interest. This educational activity’s planners and the presenter(s) have indicated they have no conflict of interest.
Anticipated Contact Hours Offered:
AAPC: (Proposed) 6 CEUs CCFA: (Proposed) 6 CEUs CCMC: (Proposed) 6 CEUs CMAS: (Proposed) 7 CEUs ONA (Nursing): (Proposed) 6.25 Contact Hours