FALL 2021 CONFERENCE

Fall 2021 Virtual Conference
Friday, October 22, 2021
Virtual via GoToMeeting

08:00 am - 08:30 am
Registration
30 mins 

08:30 am - 09:00 am
Business Meeting
30 mins

09:00 am - 10:30 am
"Pain and Opioid Crisis"
90 mins 
Angella D. Ruley DNP, CRNA, NP-C
 
10:30 am - 10:45 am
Break
15 mins 

10:45 am - 12:15 pm
"Clinical Trials and Monitoring"
90 mins 
Acie R. Cooper LPN, BS

12:15 pm - 1:00 pm
Lunch
45 mins 

1:00 pm - 2:30 pm
"COVID-19: Past, Present, & Future"
90 mins 
Denise Popa BSHA, RHIT, CPC
Tricia Hamon MHA, RHIA, CPC
 
2:30 pm – 2:45 pm
Break
15 mins 

2:45 pm - 4:15 pm
"Revenue Cycle: Risk Perspectives and Audit Targets"
90 mins
Amy M. Gendron BS, RHIT, CCS
 
4:15 pm - 4:30 pm
Evaluations
15 mins 

  • This continuing nursing professional development activity was approved by the Ohio Nurses Association, an accredited approver by The American Nurses Credentialing Center’s Commission on Accreditation. (OBN-001-91), ONA ID #: 2020-0000000742
  • Participants of this conference must attend the entire activity and complete the evaluation form to be eligible to receive contact hours.
  • As required by the American Nurses Credentialing Center’s Accreditation Program, we would like to make you aware of all potential conflict(s) of interest. This educational activity’s planners and the presenter(s) have indicated they have no conflict of interest.
Anticipated Contact Hours Offered:
AAPC: (Submitted) 6 CEUs CCFA: (Submitted) 6 CEUs CCMC: (Submitted) 6 CEUs CMAS: (Submitted) 7 CEUs ONA (Nursing): (Submitted) 6.25 Contact Hours 

CONFERENCE REGISTRATION 


Type in the code you see below.